Netwerk initiatieven

Onze vaste projecten die bijdragen aan ons Innovatienetwerk.

Hoe kun je zorgen voor meer Creativiteit, gezelligheid en werkgelegenheid in Assen. Met dit vraagstuk gaan we aan de slag in Assen. Diverse kleine initiatieven vormen te samen IdeeAssen. In januari 2019 gestart. WelZoWijs is de aanjager om diverse initatieven te starten.
Lees verder

Generatiereizen is een nieuwe netwerkvorm voor het innovatienetwerk WelZoWijs. I.s.m met SRC Reizen ontwikkelen wij de komende jaren Generatiereizen. Een bijzondere manier om generaties te verbinden.
Lees verder

Ooit met twee personen tegelijk gesjoeld? Een keer een kaartspel heel anders organiseren? Een ludiek event organiseren voor een goed doel? Het kan allemaal bij Spelmatinee. Want ook met spelletjes kun je netwerken!
Lees verder

Noviteit in het onderwijs. Hoe kun je dit vormgeven via de zienswijze Alles wat je niet op school leert. Dit gaat WelZoWijs in de praktijk brengen via Onderwijsbelang. Onderwijsbelang is herberg van onderwijsconcepten, nieuw gedachtegoed en meer koppeling met het bedrijfsleven.
Lees verder

Alles wat je niet op school leert!

Bekijk onze initiatieven die wij ons vaste programma dit jaar ondersteunen met advies, inspiratie en ondernemen.

Colorful Facilities (CF) is een onderneming die mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt helpt. WelzoWijs ondersteunt CF met de invulling van een van hun activiteiten met de naam CF Ateliers. Binnen deze ateliers krijgen mensen de kansen om "een" eigen label te starten. Kim, Belinda en Desley laten je zien je hoe dit ontwikkeld wordt.
Lees verder

Xpiration B.V. werkt samen met Esther en Eline een nieuw ontwerp uit voor in de luchtvaartsector. Esther en Eline hebben geholpen met de praktische functionaliteit tijdens een technasium opdracht en werken nu samen.

Lees verder

Zilah en Mirthe zijn in 2015 naar Indonesië gegaan met als doel onderzoek te doen naar Social Work in Indonesië. Dit was de start van Think Volunteer. In 2019 en 2020 helpen wij Think Volunteer met hun ontwikkeling en hun nieuwe plannen.

Lees verder

Stichting MONS is ontstaan uit WelZoWijs. In 2019 gaat zij als zelfstandige organisaitie verder. Wij ondersteunen op deelonderwerpen MONS en hebben een aantal gezamelijke cases. MONS zal in de loop van 2019 ook een klantdeel van WelZoWijs gaan bedienen. Lees verder

WelZoWijs

WelZoWijs adviseert, inspireert en realiseert

Enkele organisaties waarmee wij mochten samenwerken

Image
0
Trajecten
0
Jaar
 

Actuele Zaken

Wij ondersteunen momenteel de volgende organisaties met praktijkinnovatie in februari 2019

Wij helpen de startup om vrijwilligerswerk/ stage/werk te doen in indonesie een langdurige periode met bedrijfsgroei.
Jofele dag is een onderneming gerund door Kimmy en Agnes in de omgeving van Assen. Binnenkort hebben wij een Ideecafé met hen om hen verder te helpen met groei en nieuwe ideeën.
Met Careander uit Ede bekijken wij de mogelijkheden om nieuwe verdienmodellen te creëren om meer activiteiten voor bewoners te creëren.
De Bijenschans is een top lagere school in Breukelen op 12 januari gaan we op de koffie om te kijken voor een nieuw traject voor Spelmatinee.
Op 15 januari zijn wij op de beursvloer in Ermelo.

Aankomende Zaken

Hieronder lees je een aantal initiatieven die wij aan het ontwikkelen zijn maar nog de "steigers" staan. Kortom echt pionierszaken. Deze initiatieven zijn ism met diverse partijen en zijn op een bepaald thema.

 

Ism met een consortium ontwikkelen wij een model voor de horeca waarbij ondernemers, onderwijs en jongeren meer gaan samenwerken.
Dit verhoogd het rendement, ontwikkeling van medewerkers en verhoging klantbeleving.
Lees verder