Image

Wat is MONS?

Stichting Maatschappelijk Ondernemen Nieuwe Stijl (MONS) is de stichting die maatschappelijke bedrijven opricht of bestaande bedrijven laat excelleren. Dit doen wij op een praktische en innovatieve wijze. Mons adviseert, traint, matcht en faciliteert netwerken en projecten rond maatschappelijke betrokkenheid en sociaal ondernemen.

Wij zijn netwerkbouwers, ontwikkelaars, denkende doeners en sociaal betrokken ondernemers. Wij richten ons op maatschappelijke opgaven die ertoe doen.

Door samen te werken in de keten, krachten te bundelen en kennis te delen ondersteunen we organisaties bij het vinden van nieuwe of verbeterde services of producten om zo hun maatschappelijke opgave tot een oplossing te brengen. Ben jij de volgende organisatie die zich laat inspireren door MONS!

Alles wat je niet op school leert

Alles wat je niet op school herbergt diverse projecten die als doel hebben om ondernemend gedrag, vaardigheden en ondernemen te leren die je niet standaard op school leert.

" Organisatie Variant"
Jongeren krijgen binnen deze organisatie ruimschoots de kans om bij projecten hun creativiteit en vaardigheden te tonen. Dit doen ze door het hebben van een eigen stageprojectbureau met de naam Stageplus.

Op de website van Stichting MONS is meer te volgen over de initiatieven die zij ondernemen.

Stageplus

Kim, Noa en Dylan werken via het "concept" Stageplus aan opdrachten voor Stichting MONS, Spelmatinee en Colorful Facilities.Zij doen allemaal de studie Marketing en Communicatie.